Aurelian Ursulescu – cine sunt

Numele meu este Aurelian Ursulescu

 

Oamenii care vin la mine pun mereu aceleași intrebări:

Eu ce capacități extrasenzoriale am ?
Tu cum ți-ai dat seama de ele ?
Pot sa fac și eu ce faci tu ?

…iar la final:

  • Poți să-mi spui ceva de bine despre viitorul meu ?
  • O să am copii ?
  • O să am o relație frumoasă si stabilă ?
  • Mă vindec de cancer ?
  • O să scap vreodata de aceste atacuri de panică ?

Este un moment in care m-am hotărât să scriu despre mine și despre experiențele mele.

Este pentru prima dată când public câteva rânduri din ceea ce am pregătit pentru prima carte a mea:

Aurelian UrsulescuM-am născut intr-o familie deosebită si am primit multă dragoste și susținere din partea parinților și a bunicilor, dar mai ales o iubire față de Dzeu și față de toată creația lui, ceea ce am moștenit de la bunica din partea mamei, pe care o consider una dintre cele mai credincioase femei pe care am intâlnit-o.

Îi mulțumesc tatălui meu, unul dintre cei mai blânzi și mai buni oameni din lume, care a decis de curând să plece la ceruri și care mă veghează și mă ajută de acolo de sus, dintre îngeri.

Chiar dacă viața m-a încercat în aproape toate modurile posibile, căzând foarte jos, ridicându-mă și căzând de mai multe ori în viață, mai apoi scuturându-mă de praf și mergând înainte, de la un moment dat, viața mea s-a schimbat total și mă straduiesc să trăiesc in adevar.

Pe scurt, până acum 10 ani am căutat mai mult bunăstarea materială. Pentru aceasta am urmat ASE – Facultatatea de Management și Marketing, apoi Masteratul în Managementul Piscicol. Am urmat Facultatea de Drept si Masterul in Drept ( pentru a ajunge Notar ), trecând pe rând la implementarea cunoștiințelor acumulate în econonia de piața și reușind să trec pe rând de la 7 și chiar 8 cifre in cont până la a aduna maruntul din casă pentru a-mi plăti facturile la utilitați.

Am facut distribuție la nivel național de FMC, producție de țigarete, piscicultura pe 1000Ha de luciu de apa, participând și la un proiect național de aclimatizare a unui sturion adus din SUA, în apele noastre de șes. Apoi, ca din cenușa, am ridicat peste 4500 case și apartamente în București, Brașov și Costinești, ca partener în aceste proiecte, pierzând în final, începând cu 2009, aproape tot ce adunasem si trecând printr-un divorț.

Acum sunt recasătorit și am o susținere fantastică din partea soției mele.

Cât de iluzorie poate fi aceasta lume axată doar pe partea materială. Acum ai 1-2 mil. Eur în cont și apoi pierzi tot. Caștigi din nou și ajungi la 10 mil. Eur iar peste noapte vine un Fond de investiții si cumpara creditul tau la pachet cu al altora cu 10-13% din valoarea reala…și așa ajungi să pierzi din nou aproape totul. Mai vin și o parte din partenerii tăi, prieteni doar la bine și la foarte bine, cu care ai făcut afaceri și uită să-ți dea sute de mii de Eur, așa că, uneori poți să treci prin a rămâne chiar și fără o singura locuință sigură ca propietate, dupa ce nu mai știai numărul imobilelor pe care le aveai.

Dar i-am binecuvantat pe toți și le mulțumesc pentru că ei și situațiile in care m-a pus Dzeu, m-au făcut să merg pe un drum nou, ca și cum mi s-a dat o ȘANSA NOUA.

După multe semne, după multe momente când am fost la un pas de trecerea în lumea de dincolo, după cateva intervenții chirurgicale în corpul fizic ( nu neapărat foarte grave ) și experimentând valori de genul – trigliceride 2800 si colesterol -800 -valori monitorizate în mod constant timp de peste 11 ani, am ajuns la urgență cu oxigen 50% in sânge și tensiunea 22/12…iar atunci s-a decis soarta mea.

A fost ultima șansă de a ramane aici pe Pământ cât sa fac ceea ce am promis de acolo de sus. Între timp artera circumflexa și-a reluat funcția in proportie de 100%, Dzeu ajutându-mă să nu mai am nevoie de un stent și să dezvolt alte doua circuite care au preluat fluxul sanguin din acea zonă.

Am promis să ajut oamenii, să aduc speranța și bucurie în sufletele lor, să îi fac să conștientizeze Cauza afecțiunilor pe care le au și să-i ghidez spre a alege să se vindece singuri prin iertare si iubire.
De aici si numele site-ului: www.cursuriautovindecare.ro

La 23 ani, paralizat fiind pentru câteva zile, după un șoc puternic, am fost ajutat de un medic să mă vindec singur. A cerut o icoana și m-a pus să stau cu fața la ea, timp în care mă măsura cu o ansă și facea câteva pase energetice, dar cel mai important – mi-a spus că dacă mă rog și ajung sa fiu rugăciune, nu doar să spun o rugăciune, atunci mă pot vindeca…Și așa a fost ! După ce am mentalizat rugăciunea Tatăl nostru și mi-am dorit sa fiu rugăciune, pentru a mă vindeca, la sfarșit m-am ridicat aproape instantaneu și am mers normal. Am aflat mai târziu că acel medic nu era doctor de oameni, era medic veterinar, dar avea o conexiune cu Dzeu și m-a făcut să imi doresc să caut și eu aceasta conexiune.

….ȘI AM GASIT-O !

În ultimii 10 ani am căutat alt drum, cel în care să traiesc doar în adevar și în conexiune cu Divinitatea.

La inceput m-am dus într-o extremă, certându-mă total cu bani, făcând ședințe de terapie timp de un an si jumătate fără să accept vreo recompensă și fără să fiu implicat în a avea un venit din alta activitate. Dar oamenii se simțeau ca și jigniți, dorind sa fie un schimb energetic în compesație cu ceea ce primeau. Eu nu am putut pe atunci să îmi susțin taxele la medicina și am renunțat, ulterior urmând Facultatea și Masterul in Psihologie Clinica iar acum mă pregătesc pentru Doctoratul în Parapsihologie (IUGS ).

Așa am aflat că drumul de mijloc este probabil cel mai bun, că extremele nu sunt bune și că este bine să acceptăm ceea ce ni se oferă sau este în Dreptul nostru Divin, nu doar să dăm ci și să învățăm să primim.
În ultimii 10 ani am avut multe cazuri, în special bolnavi de cancer (cu cea mai mare frecventa pe cancere genitale și/sau mamare ), oameni care sufereau de atacuri de panică și chiar cupluri care își doreau să aibe copii, iar acum, o mare parte dintre ei traiesc, și-au regasit starea de sănătate și se bucura alături de familia și de copiii lor.

Am trăit multe experiențe deosebite, adevărate minuni făcute de cei de sus prin mine, eu fiind un simplu releu, un intermediar prin care Divinitatea a lucrat pentru ei, vindecându-i uneori chiar și de metastaze, ridicându-i din coma profundă sau redându-le vederea după mulți ani de intuneric, ajutându-i să conștientizeze și să vindece traume puternice ( precum un viol la o vârsta frageda ), care nu le dădea voie să trăiasca normal, fără însă să conștientizeze până la un moment dat de ce au acele atacuri de panica.

Eu nu am făcut ceva anume, am acceptat doar sa primesc și să retransmit informațiile primite de sus pentru ei, m-am bucurat să se lucreze prin mine ca releu. Nu am tratat eu și nu am ceva deosebit față de alții, atât că, acesta este Destinul meu…pe care era să-l ratez.

Dar acum sunt fericit, respir prin ceea ce fac pentru că mi-am descoperit Sensul vieții.
M-am rugat timp îndelungat să-mi dea Dzeu înțelepciunea lui Solomon și chiar dacă am urmat multe studii, nu am putut să ajung acolo prin muncă sau prin studiile făcute, dar de sus mi s-a dat voie să am o conexiune cu Divinitatea. Aparent știu multe, aparent sunt ințelept ( chiar cumpar și citesc multe tratate de medicina, psihologie și parapsihologie ), dar defapt toate acestea sunt daruri primite de sus, iar eu trebuie doar să am grijă să îmi păstrez trupul și sufletul în curățenie și adevăr, în post si rugăciune.

Mă rog pentru fiecare om care îmi trece pragul, dar atât cât are Drept Divin.

Acum am trecut la o noua treapta și mai grea…aceea de a dori să urc spre Smerenie. Este greu și mai am mult până acolo, dar important este drumul și ceea ce fac in fiecare zi.

 

Revenind la întrebările de la începutul acestei relatări:

– Da, oricine poate să-și descopere capacitațile interioare, oricine poate să foloseasca bio-energia, rugăciunea pentru autovindecare, oricine poate să-i ajute și pe altii, doar că ține și de Destinul fiecărui om, de acea – Piesă de teatru, acel – Rol pe care l-a acceptat acolo sus fiecare suflet inainte să coboare pe Pamânt.

NU POȚI FII CEEA CE NU ȚI S-A DAT SĂ FI !

– Uneori este bine să ști ce-ți aduce viitorul, dar numai cât să ai o confirmare că ești pe drumul tău sau cum să revii pe drumul tau.

CEA MAI MARE BUCURIE A VIEȚII ESTE SĂ-ȚI DESCOPERI SENSUL VIEȚII !

Derulează în sus
Call Now ButtonProgramare