Boli care raspund la bioenergie

Afectiuni ale partilor din zona capului si a gatului, afectiuni ale coloanei si sistemului osos

Teoretic, asupra orcarei forme de boala trebuie actionat pe mai multe planuri, dragostea si increderea rudelor pacientului, fitoterapia, medicina alopata, chiar si chirurgia, atunci cand este nevoie, dar exista o serie de boli care raspund la bioenergie.

Ca orice terapie, este necesara o perioada de minim 15 sedinte pentru a avea rezultate palapabile, spre exemplu modificarea dimensiunii unei tumori sau modificari in bine ale rezultatelor de laborator. Din nou subliniez ca obtinerea acestor rezultate este direct proportionala cu increderea acordata terapeutului bioenergetician, cat si optimismul manifestat ca stare de spirit pe parcursul oricarei zile. In principiu, orice afectiune poate fi abordata , ameliorata sau vindecata prin bioterapie. Sunt binecunoscute rezultatele privind imbunatatirea IQ-ului la copii, sau rezultatele promitatoare la cei cu afectiunea nanism. Foarte bine merg bolile aparatului genital masculin – prostatitele cronice, infectiile urinare, sterilitatea, adenomul de prostata, chiar si cancerul de prostata in stadiu incipient.Afectiuni ale stomacului, intestinelor, rinichilor

Merg bine si bolile oculare – cataracta, dezlipire de retina etc. Dintre afectiunile aparatului renal, foarte bine raspund la tratament litiaza renala, chisturile renale si hidronefrozele. Astmul bronsic, emfizemul pulmonar, bronsitele (in special la copii), fibrozele pulmonare, chiar si neoplasmele pulmonare in forma incipienta se pot trata sau ameliora prin bioterapie.  Poliartrita reumatoida, artrita, guta, sclerodermiile si diverse colagenoze raspund si ele bine la tratament. De asemenea, rezultate buneau fost inregistrate si in psoriazis, eczeme, lupus eritematos, acnee. In diabetul zaharat de tip II se pot observa scaderi semnificative ale glicemiei, ca urmare a refacerii functiei pancreatice. Si bolile tiroidiene se trateaza prin bioterapie – noduli tiroidieni, hiper si hipotiroidii, in special hipotiroidita Hashimoto, unde rezultatele existente la ora actuala, demonstrate prin analize medicale, sunt excelente. Tratamentul este benefic si in ulcere, gastrite, hernii hiatale, hepatite acute si cronice (cu imbunatatirea parametrilor specifici, demonstrata prin analize de laborator), hemangioame hepatice, litiaza biliara, pancreatite, neoplasm de colon si stomac – numai in forme incipiente. Prin bioterapie se poate imbunatati starea pacientilor cu accidente vasculare cerebrale, epilepsie, tetrapareze spastice, boala Parkinson, miastenia gravis, leuconevraxita, paralizii. Afectiunile ginecologice (amenoree, menoragii, metroragii) raspund foarte bine la bioterapie, iar in cazul chisturilor ovariene si al uterului fibromatos, ecografiile demonstreaza diminuarea semnificativa a acestor formatiuni sau chiar disparitia lor!  De asemenea, a fost sesizat un impact pozitiv in tratarea unor afectiuni din sfera ORL: sinuzite, paralizii de nerv facial, nevralgii de trigemen, care le dadeau mari dureri pacientilor. Toate rezultatele tratamentelor de care am vorbit mai sus au fost probate de-a lungul anilor prin diverse teste medicale, asa incat rezultatele nu pot fi puse la indoiala.

Boli care raspund la bioenergie
Derulează în sus
Programare