Despre capacitatile paranormale

De-a lungul vremii, si in special in ultima perioada, s-au scris mii de articole despre capacitatile paranormale, iar concluziile intr-o proportie covarsitoare ne spun ca fiecare om poseda in propria fiinta capacitati paranormale, dar care din nefericire stau ascunse in stare latenta, si sunt folosite in mod inconstient in lipsa unei educatii care sa ne invete cum, cand si unde sa folosim aceste reale atuuri.

In marea majoritatea cazurilor, aceste calitati iesite din comun sunt descoperite intamplator, in urma unor accidente sau situatii extreme care provoaca organismul uman la o concentrare masiva, si o sa va dau doar cateva exemple.

Natasa Demkina este supranumita in Rusia drept fata care vede cu raze X. Dupa propria marturie, dispune de doua moduri de a vedea, vederea normala, pe care o avem toti si vederea speciala, tip raze X, prin intermediul careia vede în interiorul corpului omenesc. Ea pretinde ca poate observa cum sunt pozitionate organele interne si, mai important, cum functioneaza acestea. Fara sa stie prea bine cum, poate sa determine care este starea de sanatate a organelor examinate. În felul acesta, Natasa este receptata ca un mare diagnostician, mai bun decat un doctor obisnuit, care trebuie sa se bazeze pe diferite masini si teste pentru a determina starea de sanatate a unui pacient.

Clarvazatoare bulgara VANGA celebra in toata lumea pentru acuratetea cu care poate prevedea viitorul si-a descoperit aceasta vocatie inca din copilarie, cand in urma unei puternice furtuni de nisip si-a pierdut complet vederea.

Un alt exemplu este cel al tanarului olandez Peter Harkos, un zugrav a carui viata avea sa se schimbe radical cand intr-o buna zi a cazut de pe acoperisul unei cladiri de 4 etaje, intrand in coma profunda timp de 4 zile iar in ziua in care si-a revenit primul lucru de care a intrebat a fost unde este fiul sau pentru ca el il vede ca arde. Stupefiata a fost in primul rand sotia sa care in urma unei intamplari petrecute la cateva zile dupa acest episod, fiul lor aproape ca a ars in intregime in urma unui incendiu izbucnit in camera copilului.

Exemple sunt nenumarate, sunt oameni care recunosc aceste lucruri care li se intampla incepand cu binecunoscutul deochi din traditia populara, pana la o sumedenie de alte trairi si manifestari de care nu suntem pe deplin constienti, iar pentru a putea beneficia si exploata la maximum aceste calitati va sugerez sa luati legatura cu un profesionist capabil sa va indrume si sa va ajute pentru descoperirea cat si folosirea capacitatilor paranormale, reusid astfel sa diminuati macar o frantura din intreaga suferinta existenta in jurul fiecaruia dintre noi.

Despre capacitatile paranormale
Derulează în sus
Programare