Povesteste-ti experienta

Relateaza in scris experienta TA prin care poti sa-i ajuti si pe altii sa-si vindece sufletul, mintea si corpul.

Povestea TA le poate arata celorlalti o cale spre vindecare.

Eu asa am inceput drumul spre autovindecare si spre a-i indruma pe altii spre vindecarea lor. Citind despre experienta altora. Mi-am vindecat o hernie inghinala de 8 / 4 / 5 cm in doar cateva saptamani, dupa ce am citit despre vindecarile miraculoase datorita CREDINTEI! Citind despre un caz asemanator, am crezut, am dorit  si am reusit sa ma vindec, intelegand cauza spirituala a bolii si asa am scapat de inca o operatie.

Unii terapeuti au ajutat si au indrumat zeci de mii de oameni. Eu am avut binecuvantarea sa indrum mult mai putini oameni. Dar chiar si asa, imi este greu sa-mi amintesc toate amanuntele ce tin de experienta fievaruia dintre VOI, pentru a asterne in clar trairea interioara si motivul care l-a facut pe fiecare sa aleaga echilibrul in viata si drumul spre vindecare.

Daca esti unul dintre cei pe care am avut deosebita placere sa ii intalnesc ca terapeut si pentru care am fost un – releu – , poti sa contribui la procesul de vindecare al celor ce vor citi povestea TA in una din cartile pe care intentionez sa le public. Poti sa fii si TU co-autorul uneia dintre aceste carti si mai ales, poti fii cel care ii ajuta pe altii sa-si gaseasca drumul spre vindecare.

Poti sa-ti dai numele tau real sau pur si simple doar prenumele ori un nume fictiv, sub anonimat, dar povestea TA sa fie una reala !

Ne dorim foarte mult sa aflam experienta pe care ai avut-o la cursurile noastre.

Toate povestirile vor fi publicate intr-o carte care sa-i ajute si pe altii, aflati in suferinta, sa depaseasca mai usor momentele grele.

Te rugam sa contribui la acest proiect cu povestea ta.

Poti completa formularul alaturat, poti scrie textul intr-un fisier word sau poti scrie textul pe o coala de hartie si sa-i faci o fotografie.

Materialele pot fi trimise si pe Email la adresa aurelian.urs@gmail.com

Iti multumesc,

Aurelian Ursulescu

  Sunt de acord ca povestea mea sa fie publicata intr-o carte:

  O sa incep Eu cu povestea mea:

  Pe scurt, viata mea de pana acum o consider a fi fost frumoasa si continua sa fie. Cu bucurii si cu greutati, asa cum se spune: Dzeu iti da cat poti duce…! Asa si cu crucea mea…. pot sa o duc desi uneori pare cam greu, iar din exterior nu se vede asa.

  Am castigat si am am pierdut multi bani, imobile, prieteni, persoane dragi si mi-am subrezit sanatatea in timp ce ma stresam sa fiu in competitie cu altii, dar mai ales cu mine. Am avut multe deceptii si traume, dar am si dezamagit uneori si imi cer iertare acolo sus, in fiecare zi. De multe ori mi-am dorit mai mult decat aveam nevoie si am pierdut de 3 ori in viata totul sau am ramas si cu datorii, ceea ce a dus la un stres major.

  Omul pierde jumatate din viata pentru a-si face un rost, dar se imbolnaveste iar cealalta jumatate din viata cheltuie tot ce a agonisit pentru a recupera sanatatea pierduta.

  Eu ajunsesem acum cativa ani sa nu accesez drumul spre spiritualitate, indreptat fiind mai mult inspre partea materiala. Asa ca am experimentat mai multe afectiuni, fiind uneori un caz medical de exceptie.

  Cand medicii vedeau analizele mele de sange (ex: colesterol LDL 800, trigliceride 2800) adica de caterva ori maximum de alerta…. ma intrebau:

  DE CAND A MURIT OMUL ACESTA ??? fiind contrariati cand aflau ca eu sunt cel cu aceste rezultate si ca traiesc… iar aceasta s-a intamplat timp de peste 10 ani. Imi amintesc ca odata nu au putut sa proceseze analizele, intrucat sangele era pre vascos…. exprimarea lor fiind: ESTE PRECUM UNTUL!

  Aveam deja 9 operatii in corpul fizic, steatoza gr. 4 (ficat gras si marit), cu risc de pancreatita si diabet, eram supraponderal (la  H1,71 aveam 86 kg fata de cele 68 kg in prezent).

  Mancam de 3-4 ori mai multi decat acum, faceam totusi si putin sport, dar eram mereu obosit si aveam constant stare de voma si lesin.

  Am trecut de 6 ori pe langa moarte si ultima data am ajuns la urgenta cu tensiune 22/12 si 50% aer in sange. Medicii mi-au spus ca am facut un preinfarct si ca artera circumflexa a inimii avea nevoie de un stent.

  Atunci am spus STOP !!!

  Am decis sa imi schimb totul in viata si am renuntat aproape total la stilul vechi de viata.

  Am citit carti cu povestiri adevarate despre cei ce au trait experienta autovindecarii si am aplicat ceea ce scria in ele.

  Am urmat cursuri de medicina integrativa si cuantica, am studia medicina (fara sa termin UMF) si mi-am luat licenta si masterul in psihologie.

  TOATE ACESTEA M-AU AJUTAT SA FIU MAI SANATOS SI SA AM O VIATA ECHILIBRATA.

  AJUTA SI TU CU POVESTEA TA !!!

  Derulează în sus
  Call Now ButtonProgramare