Sedinte de diagnosticare si terapie la distanta

Despre sedintele de diagnosticare si terapie

✔ Incepand cu data de 16 Martie 2020, toate ședințele de diagnosticare și respectiv terapie (inclusiv hipnoză) se vor ține la distanța prin intermediul Whatsapp sau Skype.

Menționez ca inclusiv ședințele de terapie energetică se pot ține la distantă. Fac acest lucru de peste 10 ani cu pacienți din toată lumea iar cei care au experimentat atât terapie în cabinet cât și cea la distanță, au spus că ședințele la distantă le-au simțit ca fiind mai puternice decât pe cele loco din cabinet.

✔ Totul se explică și prin faptul ca eu pot sa fiu și mai relaxat, imi pot trimite câmpul energetic în orice colț al planetei sau pot să duc fara riscuri corpul energetic al pacientului la mine în cabinet și să lucrez energetic pe el.

De cele mai multe ori amplific totul prin folosirea unor aparate (Luviom, care se traduce prin LUmina VIeții OMului, folosește frecvențe ce se transmit prin impulsuri luminoase, colorate, canalizate printr-un cristal de cuarț de stâncă, natural, realizând efecte uimitoare atât asupra corpului fizic, cât și asupra celui energetic, mental sau emoțional.

✅ Sistemul LUVIOM constă într-un aparat și procedeu neinvaziv pentru sistemul biologic. Aparatul LUVIOM proiectează asupra corpului, de la distanță, o lumină de diferite culori, modulată în frecventa pe LED-uri și BTN2 – terapie prin biofotonică pe hormoni de stres, bacterii și virusuri – frecvențe tip RIFEi)

✔ Sedinta incepe prin a ne auzi la telefon, pentru a stabili pe ce zona sau subiect sa ne concentram si apoi ne re-auzim dupa terapia energetica in aprox 35-40 minute pentru a trage concluzii inca 10-15 minute.

✔ Pentru hipnoza, ideal este sa averți încă o persoană lângă voi care ramâne în stare de veghe, (în timp ce voi veți fi intrat în stare de transă) cu care să pot să fiu în contact în timpul ședinței de hipnoză.

Sedinte de diagnosticare si terapie la distanta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Derulează în sus
Call Now ButtonProgramare