Tratamentul bioenergetic telepatic

Tratamentul bioenergetic telepatic (I)

Probabil adversarul cel mai de temut cand vine discutia despre tratamentul bioenergetic telepatic, il reprezinta lipsa informatiei despre aceasta procedura, sau informatiile gresite. La acestea se adauga lipsa de incredere, pornita din numeroase informatii cu privire la sarlatani care sub masca psihoterapeutilor storc sume uriase de bani sau intarzierea  aparitiei unor rezultate concrete in urma desfasurarii sedintelor, si o sa explic putin fiecare situatie in parte.

In ce priveste sarlatania, nu putem nega evidentele pentru ca sunt atatea cazuri de condamnari care vin sa confirme existenta lor. Dar sa ii cataloghezi pe toti sub acelasi nume mi se pare o mare nedreptate. Este acelasi sentiment pe care il incerci atunci cand iesi din Romania intr-o tara din occident iar interlocutorul tau face o grimasa pe chip la auzul vestii ca esti roman (deci hot…) chiar daca tu nu ai furat nici macar o lacrima de ploaie in toata viata ta. „BANUIALA ESTE MAI CUMPLITA DECAT FAPTA” era o zicala mai veche.

Pentru cea de-a doua problema, rezultatele NU INTARZIE SA APARA, pur si simplu vindecarea in tratamentul bioenergetic incepe din prima clipa a sedintei. Dar pentru rezultate depline este nevoie de incredere si rabdare la care se adauga o doza imensa de optimism deoarece bioenergiticianul nu face magie, el regleaza si reda tonusul unui organism incoltit de cel putin o afectiune. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca in orice afectiune exista un decalaj intre momentul debutului bolii si diagnosticarea propiu-zisa (care in unele cazuri poate sa fie de ordinul lunilor sau chiar anilor) si atunci este evident faptul ca nu poate fi stearsa intr-o secunda o afectiune care dateaza de atata timp in corp.

O alta problema asupra careia vreau sa ma opresc, o reprezinta raspunsul la intrebarea  „Ce reprezinta de fapt tratamentul bioenergetic?” . Pana acum cativa ani, existenta acestui tip de tratament era pusa la indoiala de marile somitati in domeniul fizicii si medicinei pentru ca nu putea fi formulata nicio explicatie stiintifica. Odata cu aparitia Acceleratorului de Particule de la Geneva, in urma cercetarilor si experimentelor facute, s-a descoperit ca emisia bioenergetica telepatica nu este altceva decat o emisie de fotoni identici care pornesc cu viteza luminii catre punctul dat, dupa care se intorc la sursa continand informatie. Este acelasi principiu de functionare precum motoarele de cautare de pe internet: bagi un cuvant si motorul iti intoarce sute de rezultate ale acelui cuvant. Curios lucru este ca rusii au stiut de pe vremea razboilui rece acest lucru, dar nu l-au facut public, fiind folosit in scopuri si interese militare.

Tratamentul bioenergetic telepatic
Derulează în sus
Programare